На Рівненщині сільрада за день віддала 12 замовлень на ремонт вуличного освітлення місцевому ФОПу
18.10.2022   //   77 Переглядів

За інформацією системи публічних закупівель Prozorro Млинівська селищна рада Дубенського району Рівненської області в неділю, 16-го жовтня, прозвітувала про підписання 12 договорів з ФОП Колошва Петро Петрович. Загальна вартість замовлень склала 564,44 тисяч гривень. 

Підприємцеві було замовлено надання послуг з поточного року вуличного освітлення та щитків керування цим самим освітленням. Зокрема ремонт буде проведено на вулицях Лесі Українки, Поліщука, Покровській, Ярослава Богуна, княгині Ольги в смт Млинів. А також на вулицях Набережна, Незалежності, Винниченка, Садова, Ніни Кондратюк і Дорошенка в селі Пугачівка. Щитки керування також мають бути відремонтовані в Пугачівці. 

Договорів до звітів замовник до публікував, однак в Prozorro все ж вказано, що усі ремонтні роботи мають бути завершені до кінця жовтня. 

Підприємець Петро Колошва, що прописаний в уже згааній Пугачівці, є одним з улюбленців Млинівської селищної ради. За 2021-22 року рада віддала бізнесмену 149 замовлень на 3,34 млн грн. Це найбільша сума серед усіх підрядників за вказаний період. 

Цікаво, що у топ-10 найбільших підрядників Млинівської селищної ради є й син Петра Колошви – Василь Колошва, який також працює як ФОП та отримав у 2021-22 році з млинівського бюджету замовлень на 1,28 млн грн. Крім того батько з сином є співвласниками ТОВ “Лайт хауз енергозбереження”.

Залиште відповідь