Комунальні транспортні підприємства Кривого Рогу витратять майже 5 мільйонів на мішки для піску
18.10.2022   //   266 Переглядів

КП “Швидкісний трамвай” та КП «Міський тролейбус» на двох придбали 16 200 поліпропіленових контейнерів типу «біг-бег». Закупівлі комунальники провели як спрощені та обґрунтували потребу виробничою необхідністю. Контейнери призначені для навантаження піску. Переможці-постачальники отримають аванс у розмірі 50% для купівлі товару. Кошти на мішки візьмуть з господарської діяльності підприємств.

Про це інформує система Прозорро.

Комунальне підприємство “Швидкісний трамвай” замовило 7200 штук м’яких великогабаритних контейнерів на 2,23 млн грн., тобто по 310 грн. за одиницю. Товар поставить один з постійних постачальників замовника ФОП Костянтин Кістрюга. Його конкурент ТОВ «Омега Пласт» запропонувало усього 310 грн. за партію товару, тому тендерний комітет відхилив цю пропозицію. ФОП Кістрюга зобов’язався поставити великогабаритні мішки виробництва ТОВ «Денді-пак».

Комунальне підприємство «Міський тролейбус» потребує 9 000 штук м’яких великогабаритних контейнерів. На них транспортники витратять 2,72 млн грн., тобто ціна за контейнер складе 302 грн.

Постачальник тари для піску – ФОП Світлана Крівцова. Жінка всього 4 місяці тому зареєструвалася як приватна підприємниця і одразу почала отримувати замовлення від транспортного підприємства. Крівцова має перепродати криворізьким тролейбусникам біг-беги від ще одного торгового посередника – продавця палива ПП «Кіровоград-Руфь». Тож виробник мішків наразі невідомий.

Підприємниця Світлана Крівцова – співвласниця ТОВ «Управління технічного нагляду», що веде діяльність в сфері архітектури. А також є керівником ТОВ «Амкодор Кривбас», засновник якого Дмитро Тимофєєв є громадянином країни-агресорки Республіки Білорусь. КП «Міський тролейбус» до вторгнення військ РФ в Україну співпрацювало із цією компанією і замовляло у неї запчастини для тролейбусів. Тепер ці ж запчастини замовнику Крівцова поставляє сама.

Залиште відповідь