На Кіровоградщині підряднику вдруге дозволили відтермінувати завершення ремонту будівлі для переселенців
17.10.2022   //   163 Переглядів

Комунальне некомерційне підприємство «Знам’янський міський центр первинної медико-санітарної допомоги» Знам’янської міської ради Кіровоградської області 30 вересня уклало додаткову угоду з ТОВ «Споруда 2017» про продовження терміну виконання поточного ремонту громадського будинку Знам’янської амбулаторії загальної практики-сімейної медицини для розміщення внутрішньо переміщених осіб.

Про цей йдеться в системі Prozorro.

Згідно з першопочатковим договором, який підписали ще 3 серпня, підрядник до 30 серпня мав завершити загальнобудівельні роботи, а також водопровід і каналізацію та електропостачання. Втім, 30 серпня додатковою угодою термін виконання відтермінували до вересня, а нині до кінця жовтня.

Закупівля проведена без використання системи Prozorro за процедурою «Українська визвольна війна», що передбачає в умовах воєнного часу вибір постачальника напряму.

ТОВ «Споруда 2017» засноване 2017 року у Знам’янці, керівник і засновник фірми – знам’янчанин Віктор Станіславович Корж.

Це підприємство фігурує у кримінальному провадженні, яке розпочате знам’янським слідчим відділом поліції у 2019 році за фактом ймовірного привласнення коштів під час виконання будівельних робіт на об’єктах у Знам’янці. В останній ухвалі по цій справі, що оприлюднена у Реєстрі судрішень в травні, йдеться про продовження терміну досудового розслідування.

За інформацією з системи Youcontrol, Віктор Корж у 2015 році балотувався до Знам’янської райради від «Радикальної партії Олега Ляшка», а у 2019 році робив внесок на рахунок виборчого фонду цієї політсили.

За період участі в публічних закупівлях підприємство підписало 42 договори на 35,9 млн грн.

 

Залиште відповідь