Черкаські освітяни без торгів віддали 900 тисяч на рибу, відмінивши дешевшу закупівлю
16.10.2022   //   157 Переглядів

Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради закупив хек свіжоморожений на 920 тисяч гривень.

Інформація про це розміщена на сайті Прозорро.

Замовник провів закупівлю без конкурентних торгів і 11 жовтня уклав угоду із ЮЕЙТРАНСПОРТ на 920 460 грн. Товар мають поставити до 21 листопада.

Йдеться про 5800 кг тушок свіжомороженого хека. Товар буде поставлятися у 54 дошкільні навчальні заклади Черкас.

Зазначимо, що це повторна закупівля. Першу провели 3 жовтня. Тоді участь у аукціоні взяли ТОВ “АЛЬЯНС-АГРІ” та ТОВ “Каштан-Плюс”. Перший запропонував 809 тисяч гривень. Однак його пропозицію відхили через відсутність договору оренди на складські приміщення, де товариство мало зберігати товар.

“Каштан-Плюс” запропонував 933 тисячі гривень. Ця пропозиція також була відхилена замовником. Причина – відсутність інформації щодо наявності комірника у підприємства.

Після відхилення обох пропозицій замовник відмінив тендер і переголосив його.

Переможець останнього тендеру ЮЕЙТРАНСПОРТ – належить Івану Запорожцю. Він числиться директором і засновником іншого учасника – ТОВ “Каштан-Плюс”. На цій посаді він в лютому змінив багаторічного керівника підприємства Ганни Олексенко. Свого часу “Каштан-Плюс” був монополістом у питаннях харчування дошкільних закладів Черкас.

ЮЕЙТРАНСПОРТ має лише 6 договорів підряду за свою історію на 4 млн грн. При цьому 3.5 млн з них – це замовлення саме департаменту освіту.

Залиште відповідь