Дніпровські чиновники замовили вживані автівки з Чехії на 3 мільйони 
15.10.2022   //   135 Переглядів

12 жовтня 2022 року  департамент громадського порядку і цивільного захисту Дніпровської міської ради повідомив про намір підписати угоду на закупівлю автівок на 3 мільйони гривень. Переможцем стала фірма з Чеської республіки VIF BAGS s.r.o. 

Про це повідомляється в системі Прозорро.

Загалом, чиновники замовили 10 машин: три Mitsubishi L200 та сім Nissan Navara. В спрощеній закупівлі прийняв участь один учасник – компанія VIF BAGS s.r.o. Строк поставки автівок до 20 листопада 2022 року. Загальна вартість 3,09 млн грн. Для придбання автівок постачальник має отримати аванс розміром 30% від вартості закупівлі.

Фінансується закупівля коштом міського бюджету. Зазначимо, що департамент намагався закупити машини ще в серпні. Тоді за 1,45 млн. планували купити шість автомобілів: 4 Mitsubishi L200, Toyota Hilux та Nissan Navara. Але продавців з таким товаром не було.

 VIF BAGS s.r.o.  зареєстровано в Карлових Варах в Чеський республіці в жовтні 2020 року. Власники компанії Костянтин Микрюков та Віталій Машошин. Компанія працює в сфері виробництва, торгівлі та оренди нерухомості.

Фірма вже працювала в дніпрянами. В серпні ТОВ “Алавес спецтранс” прибав у чехів електрокар Lexus UX 300Е. Договір про співпрацю міститься в тендерній документації.

Директором та власником ТОВ “Алавес спецтранс” є Ігор  Маринкевич – діючий член виконкому Дніпровської міської ради.

 

Залиште відповідь