На Кіровоградщині сільрада роздала дорожні підряди фірмам-конкурентам
14.10.2022   //   82 Переглядів

Приютівська селищна рада Олександрійського району Кіровоградської області 10 жовтня за результатом аукціонів підписало з ТОВ «РЕМДОРБУД-1» і ПП «Благо» дві угоди на ремонт вулиць загальною вартістю 1 млн 405 тис. грн.

Про це йдеться в системі Prozorro.

ПП «Благо» за 649 тис. грн виконає поточний ремонт дорожнього та тротуарного покриття вулиці Межева. Роботи мають бути завершені до 30 листопада.

Єдиним конкурентом підприємства на тендері було ТОВ «РЕМДОРБУД-1», яке подало дорожчу пропозицію у 649,5 тис. грн і на аукціоні не знижувало ціну.

ПП «Благо» зареєстроване у Протопопівці Олександрійського району в 1999 році, його керівником та засновником вказаний Мушег Макідонович Тартікян. За період участі в публічних закупівлях підприємство підписало 18 договорів на 1,07 млн грн, 5 з яких – з Приютівською селищною радою, решту – з сусідньою Пантаївською селищною радою.

В іншому тендері на поточний ремонт дорожнього покриття вулиці Степова перемогу здобуло ТОВ «РЕМДОРБУД-1», запропонувавши ціну у 755,9 тис. грн. Строк виконання робіт також 30 листопада.

На цей тендер також подало пропозицію ПП «Благо», але цього разу вказало вищу, ніж «РЕМДОРБУД-1» ціну у 807,1 тис. грн. Перемогу мав би отримати колишній конкурент фірми. Проте на торги прийшло ще й ПП «Ефект» – з ціною 755,8 тис. грн. Пропозиція «Ефекту» виявилась» вигіднішою, проте замовник її відхилив. Як зазначено в протоколі відхилення, учасник не засвідчив власним підписом скановану копію статуту підприємства та не надав лист-згоду про використання персональних даних, що є порушенням тендерних вимог. Проте в завантажених документах ПП «Ефект» такий лист є.

ТОВ «РЕМДОРБУД-1», яке освоїть цей підряд, у 2019 році в місті Городище Черкаської області. Його керівником і засновником вказаний Арам Леонідович Гаспарян. Підприємство встигло укласти 14 договорів на 1,22 млн грн.

 

 

Залиште відповідь