В Кривому Розі на систему відеоспостереження витратять 4 мільйони 
13.10.2022   //   380 Переглядів

КП “Центр електронних послуг” Криворізької міської ради провело серію закупівель обладнання та робіт для створення системи відеоспостереження на суму 4 мільйони гривень.

Інформація про проведені закупівлі міститься в системі Прозорро.

Чиновники придбали за спрощеними процедурами таке обладнання:

На 2,89 млн грн. придбано 110 відеокамер (35 штук відеокамер з розпізнаванням номерних знаків, 15 штук камер відеоспостереження PTZ 25 крат, 5 штук камер відеоспостереження PTZ 32 крат та 55 штук направлених камери відеоспостереження). Постачальник ТОВ «Транс інжиніринг груп».  

На 337 тис  грн. закуплено 110 штуки карток пам’яті micro SD 64Gb, 55 штук маршрутизаторів MikroTik, 50 штук портових PoE комутаторів, 2 жорстких диска для системи відеоспостереження, 2 мережевих відеореєстратора (16 та 32 канальний). Постачальник ФОП Дмитро Кучер.

Обладнання має бути поставлене замовнику до 5 жовтня 2022 року.

А також за переговорною процедурою КП «ЦЕП» замовило у ФОП Павло Чумак на 795 тис грн. послугу з організації, (створення) впровадження віртуальної приватної захищеної мережі другого рівня (L2VPN) передачі даних широкосмуговими лініями зв’язку для забезпечення роботи Єдиної комплексної системи відеоспостереження м. Кривого Рогу. Підприємець повинен виконати роботу до 15 жовтня.

ТОВ «Транс інжиніринг груп» зареєстровано в Києві в 2012 році. Фірма працює в сфері вантажних перевезень, а до 2016 року торгувала пальним.

Компанія ніколи не працювала на Прозорро. Криворізька закупівля – перший досвід роботи з бюджетом. Власниця компанії Ірина Нізюлік також є співвласницею ще одної транспортної фірми ТОВ «Транс Евейл», а також була серед засновників та деякий час керівницею ТОВ «Веспен», що працює в сфері добування сирої нафти та сьогодні належить росіянину Андрію Вігелю. Розслідувачі з Сум, з’ясували, що ТОВ «Веспен» розробляє газове родовище за 8 км на схід від міста Ромни Сумської області.

ФОП Дмитро Кучер зареєстровано в Чернівцях 6 років потому. Підприємець має 101 вид діяльності, але основний зазначений як роздрібна торгівля аудіо та відео технікою у спеціалізованих магазинах. Широкий діапазон діяльності дозволяє охопити підприємцю більше закупівель у різних регіонах. Сьогодні ФОП Кучер має 156 підписаних договорів на суму 12,04 млн. грн. Треба зазначити, що за підряд від криворіжців підприємцю довелося позмагатися і оскаржувати неправомірне рішення про відхилення його пропозиції на користь місцевого підприємця, що має кілька охоронних фірм..

ФОП Павло Чумак зареєстровано в Дніпрі, 29-річний підприємець працює з листопада 2018 року. 22 лютого 2022 року він зареєстрував ще й ТОВ «Вертикаль юа» – компанію з 28 видами діяльності, основним з яких є оренда та управління власною або орендованою нерухомістю. Також ФОП Павло Чумак продає в інтернеті парасольки Krago. 

З КП “Центр електронних платежів” Криворізької міської ради ФОП Чумак спрацював вперше. Нагадаємо, що закупівля була проведена за «переговоркою», бо на дві попередні подавалося менше двох тендерних пропозицій.

Залиште відповідь