Тернопільська мерія замовила мобільний додаток «єТернопіль» за 200 тисяч
13.10.2022   //   183 Переглядів

Міська рада міста Тернопіль 15 вересня уклала угоду з ТОВ «Міські ініціативи» на створення мобільного додатку «єТернопіль» загальною вартістю 215 тис. грн. Закупівлю провели за переговорною процедурою.

«Програмне забезпечення (комп’ютерна програма) «ЄІАСУРВГ», постачальником якого виступає товариство з обмеженою відповідальністю «Міські ініціативи»», на ринку відповідних послуг є унікальним продуктом та не має аналогів щодо вирішення завдань стосовно забезпечення необхідних функцій», – вказали чиновники в обґрунтуванні необхідності купити послугу саме в цієї фірми, йдеться в системі Prozorro.

Функціональні області програмного забезпечення передбачають роботу з інтерфейсом, який дозволить користувачам та суб’єктам господарювання з допомогою ідентифікації зареєструватись в системі та за допомогою кабінету мешканця взаємодіяти з муніципалітетом.

Як ідеться в технічному завданні, у додатку, який повинен працювати на системах iOS та Android, мають бути розділи «Безпека», «Транспорт», «Міська рада», «Новини» (стрічка новин з сайту міської ради). Розробник надалі має забезпечувати оновлення додатка й за потреби додавати нові розділи.

ТОВ «Міські ініціативи» зареєстроване у Тернополі у 2017 році. Наразі засновницею і керівницею фірми значиться Лідія Олександрівна Толкачова. Окрім підприємства вона є співзасновницею кількох спортивних тернопільських громадських організацій. Минулого року «Міські ініціативи» отримали від мерії підряд вартість 440 тис. грн на розробку програмного забезпечення і впровадження єдиної інформаційно-аналітичної системи управління ресурсами та взаємодії з мешканцями Тернопільської міської територіальної громади. На базі цього програмного забезпечення нині створюють згаданий додаток «єТернопіль».

За інформацією з порталу єДата, 4 жовтня мерія розрахувалася з підприємством за створення додатка, перерахувавши 215 тис. грн.

Залиште відповідь