Соцслужба у Кривому Розі придбала дизель-генератор за півмільйона 
12.10.2022   //   139 Переглядів

6 жовтня 2022 року комунальна установа «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» у Центрально-Міському районі» (Кривий Ріг) придбала за 597 тис грн. дизель-генератор у ТОВ «Дарекс-енерго».

Закупівля проведена без використання електронної системи. Звіт про договір опубліковано в Прозорро.    

Установа спеціалізується на наданні соціальної допомоги без забезпечення проживання для осіб похилого віку та інвалідів. Замовник придбав джерело резервного живлення для установи, а саме дизельний генератор 32 кВт (40 КVA) DЕ-44 BDS з монтажем та пусконалагодженням на місці його безпосередньої експлуатації. Строк поставки товару до 18 жовтня 2022.

З укладеної угоди не зрозуміло, яка марка генератора, скільки буде витрачено на сам генератор, а скільки буде коштувати його монтаж.  

ТОВ «Дарекс-енерго» є виробником дизельних генераторів побутового та промислового призначення. Власники компанії дніпряни Дмитро Алтухов та Андрій Чухно.

Фірма зареєстрована та прописана в Києві. Виробничі потужності компанії розташовані в Дніпрі. Також компанія є ексклюзивним дистриб’ютором  та сервіс-партнером виробників професійних дизельних електростанцій KJ Power. Вся продукція є на сайті компанії  darex.com.ua, але без зазначення вартості генераторів. 

 

Залиште відповідь