Миколаївські шляховики замовили утримання засекреченої дороги за майже 20 мільйонів
12.10.2022   //   119 Переглядів

Служба автомобільних доріг у Миколаївській області замовила ТОВ «Європейська дорожньо-будівельна компанія» експлуатаційне утримання автомобільної дороги загального користування державного значення у Миколаївській області за 18,84 млн грн.

Відповідна інформація розміщена в системі «Прозорро» 7 жовтня.

Водночас, в «Прозорро» не опубліковано ні договір, ні специфікацію, тому не зрозуміло, про яку дорогу йдеться, і які суми передбачені на необхідні матеріали та роботи.

Закупівля проведена без використання електронної системи за процедурою «Українська Визвольна Війна», що дозволяє швидко проводити тендери в умовах воєнного часу і передбачає участь єдиної фірми, що і сталося в цій закупівлі.

«Європейська дорожньо-будівельна компанія» із Василькова під Києвом на чолі з Сергієм Зіненком належить одеському ТОВ «Пейд» Мусліма Кєлоєва з Одещини. Кєлоєв також володіє столичним ТОВ «Промтехпостачінвест».

Імовірно, Муслім Мусаєвич Кєлоєв – це брат Мурада Мусаєвича Келоєва, власника нині ліквідованого ТОВ «Тандем-Оіл», яке колись поставляло паливо у порти.

За даними системи «YouControl», до 2018 року засновником переможця було столичне ТОВ «Ультранова» Вадима Скиданенка, яке раніше належало Юлії Сараєвій з Донецька.

Ще раніше фірма-переможець була зареєстрована у Донецьку під назвою «Альтком-Мост» на голландську фірму «Альтком Б.В.» компанії «Altcom Global N.V.» із Нідерландів.

Залиште відповідь