Костопільські рятувальники за день підписали 5 договорів на придбання  твердопаливних котлів 
12.10.2022   //   96 Переглядів

Протягом одного дня, 9-го жовтня, Сьомий державний пожежно-рятувальний загін Головного управління ДСНС України у Рівненській області прозвітував про підписання п’яти договорів на придбання твердопаливних котлів. Загальна вартість замовленого обладнання склала 479,2 тисяч гривень. 

Усі закупівлі було проведено без проведення конкурентних торгів. Контракт уклали з трьома ФОПа прописаними на Рівненщині. 

Два замовлення, на поставку загалом трьох котлів KRONAS UNIC NEW потужністю 42 кВт отримав ФОП Олех Євгеній Григорович. Вартість кожного – 72,3 тисячі гривень. Загалом же всю партію ФОП отримає 216,9 тисяч гривень. 

Переважна більшість пропозицій у мережі аналогічна запропонованій підприємцем ціні. Однак зустрічаються і дешевші пропозиції. Зокрема на сайті ТеплоМонтаж котли такого типу пропонують за 49,4 тисячі

Євгеній Олех зареєстрований як ФОП з серпня 2017-го року. Особливою активністю в публічних закупівлях не відзначався, загалом отримавши підрядів на 311,11 тисяч гривень. 

А от ФОП Кардаш Сергій Микитович поставить рятувальникам два котла. Мова йде про DREWICA PREMIUM на 55 кВт за 94,7 тисяч гривень та аналогічний апарат на 42 кВт за 79,6 тисяч. Прикметно, що у звітах оголошений предмет закупівель не співпадає з тим, який прописаний у договорах. Теж твердопаливні котли, але інших марок та потужності. 

Сам Сергій Кардаш в бізнесі з 2001-го року. В Prozorro, як і його колега Євгеній Олех, особливою активністю не відзначався, до цього підписавши контрактів на 160,61 тисяч гривень. 

Останній твердлопаливний котел,  CANDLE TIME на 50 кВт, рятувальний загін придбав у ФОП Дикий Ігор Іванович. Вартість – 88 тисяч гривень. В мережі можна знайти пропозиції продажу аналогічного котла, однак на порядок дешевше – за 73,27 чи 79,64 тисяч гривень. 

Серед своїх колег Ігор Дикий найактивніший в роботі з бюджетними замовниками. Почавши працювати в Prozorro в 2020-му році отримав замовлень на 326,25 тисяч гривень. 

 

Залиште відповідь