Фірма автора трьох патентів та ексадвокатеси отримає 49 мільйонів на ремонт частини тепломережі у Вінниці
12.10.2022   //   112 Переглядів

Комунальне підприємство “Вінницяміськтеплоенерго” Вінницької міської ради прозвітувало про підписання контракту на проведення реконструкції теплових мереж та мереж гарячого водопостачання. За 49,22 мільйонів гривень відповідні роботи має виконати ТОВ “Енергоресурс-монтаж”. Відповідна інформація розміщена на сторінці закупівлі в системі Prozorro. 

За умовами контракту завершити роботи підрядник має до початку опалювального сезону. При цьому застосовувати під час ремонту модна лише матеріали виготовлені не раніше 2021 року та які мають сертифікат відповідності чинним нормативним документам, в тому числі сертифікатам системи управління якістю ISO 9001-2001. На свою роботу підрядник дає гарантію експлуатації 10 років. 

Закупівлю провели без використання електронної системи за так званою процедурою “Українська Визвольна Війна”. 

Засновником ТОВ “Енергоресурс-монтаж”, що отримало дороговартісний підряд, є Корпорація “Енергоресурс-інвест” власниками якої в свою чергу вказані ТОВ “Науково-виробниче підприємство “Енергоцентр” та ПП “Бізнес солушнс. А от бенефіціарами цієї групи компаній значаться “заслужений енергетик України”, співавтор трьох патентів, кандидат технічних наук Іван Ніронович та колишня адвокатеса, що припинила практику наприкінці 2015-г року, Христина Бачевська. 

Загалом до бізнес-групи “Енергоресурс-інвест” входить 11 фірм, що виконують «під ключ» роботи по будівництву систем теплопостачання, водопостачання та каналізації . 

Залиште відповідь