Чиновники Кривого Рогу замовили монтаж відеоспостереження за 100 тисяч 
12.10.2022   //   379 Переглядів

7 жовтня виконавчий комітет Тернівської районної у місті Кривому Розі ради повідомив про намір підписати договір із ТОВ «Охоронний холдінг» вартістю 100 тисяч гривень з монтажу, установки системи відеоспостереження за адмінбудівлею виконкому.

Про це повідомляється в системі Прозорро.

В спрощеній закупівлі було два учасники: Криворізький міський відділ Управління поліції охорони в Дніпропетровській області, що запропонував за роботу 114 тис грн. та ТОВ «Охоронний холдінг» з Києва, що був готовий виконати замовлення 101,7 тис грн. Пропозиція киян виявилася економічно вигідною.

До 9 листопада замовник планує змонтувати та запустити систему відеоспостереження за прилеглою територією навколо адміністративної будівлі виконкому за адресою вул. Короленка,1а. Згідно техзавдання, спостерігати за територією будуть 10 відеокамер.

За умовами закупівлі замовник не дозволяє передачу виконання робіт субпідрядним організаціям. Серед документів, що подано на криворізький тендер, є документи працівників із Запоріжжя.

ТОВ «Охоронний холдінг» зареєстровано в Донецьку більше 10 років тому. В 2014 році фірма перебралася до столиці. Сьогодні компанією володіють мешканець Донецької області Олександр Москаленко та житель Київщини Микола Куп’янський. Компанія є засновницею ще в кількох організаціях – ТОВ «Охоронний холдінг-схід» в Маріуполі, ТОВ «Охоронний холдінг-Славутич» в Запоріжжі та ТОВ «Захід-холдінг» у Львові.

Ще одна з дочірніх фірм, – ТОВ «Охоронний холдінг-Кривбас», з жовтня 2019 року працює і у Кривому Розі. Ця приватна охоронна фірма із уставним капіталом у 486 грн. з січня 2022 року орендує офіс в діловому центрі на вулиці Героїв АТО і активно працює  з криворізькими бюджетними установами. Всі закупівлі цієї охоронної фірми оформлені як звіти без використання електронної системи Прозорро. Серед охоронних закупівель є також послуги з монтажу системи сигналізації, а також підряди на сервісне обслуговування систем охоронної сигналізації та систем відеоспостереження.

Про напрочуд дуже швидко розглянутий судовий позов ТОВ «Охоронний холдінг» до Офісу великих платників Державної фіскальної служби згадував Центр протидії корупції, коли розповідав про вибірковість суддівської системи.    

Залиште відповідь