У Кличка замовили ремонт психіатричної лікарні за 52 мільйона
11.10.2022   //   197 Переглядів

Комунальне некомерційне підприємство «Клінічна лікарня «Психіатрія» виконавчого органу Київської міськради (КМДА) 15 вересня замовило ТОВ «Ей Бі Ді Груп» капремонт частини свого корпусу №1 (загального психіатричного відділення) на вул. Кирилівська, 103 за 52,34 млн грн.

Про це пише Альона Момот у виданні «КиївВлада» з посиланням на «Прозорро».

«Ей Бі Ді Груп» до кінця року повинно виконати в корпусі загальнобудівельні роботи, оновити системи вентиляції, опалення, кондиціонування, водопостачання, електропостачання, каналізації, пожежної сигналізації, змонтувати медичне обладнання та провести пусконалагоджувальні роботи.

Розробку проекту цього капремонту КНП «Психіатрія» 8 червня замовило ТОВ «Виробниче об’єднання Спецкиївбуд». Ціна угоди склала 1,69 млн грн. Згідно з ним, підрядник до 1 вересня 2022 року повинен був обстежити будівельні конструкції та розробити робочий проект капремонту.

Обидві закупівлі лікарня «Психіатрія» провела без аукціонів. Це обґрунтували, зокрема, розпорядженням Кабміну від 28 лютого 2022 року №169 про здійснення оборонних та публічних закупівель товарів, робіт і послуг в умовах воєнного стану.

ТОВ “Ей Бі Ді Груп” було зареєстровано в 2010 році в Києві. Статутний капітал – 10 тис. гривень. Наразі засновником фірми є Тетяна Мельник, директором – Іван Тупіков.

На момент заснування «Ей Бі Ді Груп» його директором був Дмитро Будулатій. Людина з таким самим ПІБ станом на 2016 рік була заступником гендиректора з загальних питань Київського науково-методичний центру по охороні, реставрації та використанню пам’яток історії, культури і заповідних територій. На сьогодні Будулатій є одним із засновників ГО «Центр пам’яткоохоронних та містобудівних досліджень».

За даними Clarity Project, в результаті участі в публічних закупівлях «Ей Бі Ді Груп» уклало 56 договорів на 313,23 млн грн.

ТОВ «Виробниче об’єднання Спецкиївбуд» було зареєстровано в 2007 році в Києві. Статутний капітал – 42 тис. грн. Засновник, кінцевий бенефіціар та директор – Борис Бараш. В 2015-2016 роках Борис Бараш був одним із засновників ТОВ «Ей Бі Ді Груп».

В результаті участі в публічних закупівлях «Виробниче об’єднання Спецкиївбуд» підписало 77 договорів на 19,29 млн грн.

 

Залиште відповідь