Чернівецькі комунальники візьмуть нової техніки на 22 мільйони
11.10.2022   //   103 Переглядів

МКП “Чернівцітеплокомуненерго” оголосило тендери на закупівлю підіймально-транспортувального обладнання та екскаватора-навантажувача на 22.8 млн грн

Інформація про ці закупівлі опублікована на порталі «Прозорро».

Перший тендер розділений на 2 лоти. Замовник хоче закупити нові автокран (8.99 млн грн) та кран-маніпулятор (очікувана – вартість 5.19 млн грн).

Йдеться про вантажний автомобіль на базі 4х2 з бортовою платформою, обладнаний КМУ (кран-маніпулятор) з двигуном на 250 кс та автокран 18 т на базі 4х2. Учасники можуть подавати свої пропозиції до 5 листопада. Товар має бути поставлений до кінця року.

Інший тендер передбачає придбання 2 екскаваторів-навантажувачів з додатковим навісним обладнанням (вила і прибиральна щітка). Транспорт повинен мати додаткове навісне обладнання: механічний швидкоз’ємний адаптер на задню стрілу, гідравлічний молот, гідравлічний бур, асфальтна фреза, палетні вила. Очікувана вартість – 8.7 млн грн.

Це перша закупівля техніки для підприємства за тривалий час. Ще у 2018 році комунальники хотіли купити екскаватор та самоскид, однак тоді торги були відмінені через скорочення видатків.

Залиште відповідь