В Дніпрі після коригування проекту за 1,5 мільйона продовжать ремонт центральної набережної 
10.10.2022   //   66 Переглядів

Департамент капітального будівництва Дніпровської міської ради замовив ФОП Андрій Матвєєв коригування проекту капітального ремонту об’єктів благоустрою на Набережній Перемоги за 1,5 млн грн.

Про це повідомляється в системі Прозорро.

Цю частину вулиці Набережна Перемоги від будинку № 102 Б до будинку № 68/1 та від будинку № 50 до будинку № 1 А в Дніпрі почали ремонтувати ще в 2021 році. Роботи виконувало ТОВ «Автомагістраль 2016». Із запланованих 200 мільйонів компанія встигла освоїти близько 74 млн. грн. Після вторгнення РФ на територію України роботи на об’єкті та фінансування проекту припинилося.

Коригування проектно-кошторисної документації дозволить продовжити ремонтні роботи.

33-річний підприємець Матвеєв прописаний у Миколаївський області в селищі Єланець. Там же він зареєстрований як ФОП. Але діяльність підприємця Матвєєва зосереджена на Дніпропетровщині.

ФОП Андрій Матвєєв у сфері інжинірингу, геології та геодезії працює з квітня 2020 року. Свій перший контракт отримав вже в жовтні від Департаменту благоустрою та інфраструктури Дніпровської міської ради за коригування проектно-кошторисної документації по об’єкту: «Капітальний ремонт елементів благоустрою по вул. Набережній Перемоги». Чиновники після переговорної процедури заплатили архітектору-новачку 3 мільйони гривень за роботу.

Загалом Матвєєв прийняв участь та переміг у 18 закупівлях на загальну суму 18 млн. грн.

Матвєєв власник ТОВ «Герц проект» та є співзасновником ТОВ «Тріаль», що надають послуги в сфері архітектури. Останньою компанією він володіє разом із Петром Рудем, колишнім начальником відділу містобудування, архітектури та земельних відносин Сурсько-Литовської сільської ради Дніпровського району Дніпропетровської області. 

Залиште відповідь