Освітяни сільради на Чернігівщині замовили у місцевого депутата м’яса на 550 тисяч
10.10.2022   //   106 Переглядів

Відділ освіти Варвинської селищної ради 5 жовтня уклав угоду з ФОП Костін Андрій Анатолійович на придбання м’яса на 549,3 тис. грн.

 Про це повідомляється в системі ProZorro.

Закупівлю відділ освіти Варвинської селищної ради провів за спрощеною процедурою – без застосування електронних торгів, які тривають не менше 15 днів.

Відділ освіти Варвинської селищної ради закупив у підприємця Андрія Костіна 100 кг м’яса яловичини вищого гатунку (без кістки) по 213 грн за кг, 400 кг м’яса свинини (без кістки) по 180 грн за кг та 3000 кг курячого охолодженого філе по 152 грн за кг.

За умовами укладеної угоди, підприємець має упродовж 2022 року поставляти м’ясну продукцію до десяти  дошкільних закладів та до семи загальноосвітніх закладів Варвинської селищної ради.

ФОП Костін Андрій Анатолійович зареєстрований в смт Варва Чернігівської області, спеціалізується підприємець на роздрібній торгівлі в неспеціалізованих магазинах переважно продуктами харчування, напоями та тютюновими виробами. Андрій Костін є депутатом Варвинської селищної ради. У 2022 році Андрій Костін уже уклав з відділом освіти Варвинської селищної ради угод на 900 тис. грн. Підприємець постачає відділу освіти як продукти харчування, так і будівельні матеріали.

Залиште відповідь