У Рівному депутат-ФОП отримав підряд на ремонт укриття мерії
07.10.2022   //   95 Переглядів

 Управління капітального будівництва виконавчого комітету Рівненської міської ради уклало з ФОП Романом Миколайовичем Козлюком угоду про поточний ремонт підвального приміщення мерії задля облаштування укриття загальною вартістю 1 млн 493 тис. грн.

Відповідну угоду оприлюднили 5 жовтня в системі Prozorro, закупівлю провели напряму, без використання електронної системи.

Згідно з укладеною 22 вересня угодою, підрядник має підготувати приміщення для ремонту – демонтувати необхідні елементи, пошпаклювати стіни, встановити нові розетки, світильники й сантехніку. Роботи має виконати до 21 листопада, а розпочати ремонт не пізніше двох робочих днів із дати підписання договору.

Окрім ФОПа Роман Козлюк володіє низкою будівельних ТОВ-ок: «БК «Західміськбуд», «Західміськбуд», «БФ «Західміськбуд», «Тімбер Енерджі». За період участі у публічних закупівлях як ФОП підприємець підписав 92 договори на 13,7 млн грн.

За даними сайту Рівненської райради, підприємець обраний депутатом цієї ради від політичної сили «Свобода». Як писав сайт «Слово і Діло», НАЗК з’ясувало, що депутат не задекларував понад 5 млн грн. доходу від підприємницької діяльності.

Залиште відповідь