На Волині «розпильник» каналізує село поруч з озером Світязь за 15 мільйонів
07.10.2022   //   130 Переглядів

Ковельська районна державна адміністрація Волинської області 20 вересня за результатами тендеру замовила ТОВ «Вельт капітал» будівництво каналізаційної мережі та системи очистки стічних вод у с. Пульмо Шацького району, Волинської області (коригування) за 14,40 млн грн.

Про це повідомляється в системі «Прозорро».

Каналізаційну мережу та систему очистки стічних вод збудують у рамках проекту «Покращення екологічної ситуації у Шацькому національному природному парку шляхом каналізування населених пунктів навколо озера Світязь».

На матеріальні ресурси підрядник витратить 5,84 млн грн., на заробітну плату – 1,91 млн грн., прибуток складе 452 тис грн.

На торгах єдиним конкурентом переможця було ТОВ «Житло буд сервіс», яке запропонувало вищу суму – 14,48 млн грн.

Львівською фірмою «Вельт Капітал» володіє та керує львів’янка Тетяна Павленко. Але, за даними системи «YouControl», раніше компанія була зареєстрована в місті Городок на Львівщині, а її засновницею та директором була місцева жителька Ярина Газда.

Нагадаємо, «Наші гроші. Львів» писали, що у червні 2018 року фірма «Вельт Капітал» розіграла з пов’язаним ПП «Арагас» реконструкцію Російського культурного центру за 6,1 млн грн. Єдиним конкурентом було львівське ТОВ «Метрополіс», причому ніхто не знижував ціну під час аукціону. Його директором є Віктор Маковецький, а засновниками – львів’яни Михайло Михайлович і Владислав Михайлович Крижанівські. Зареєстрована разом із ними Любов Крижанівська володіє ТОВ ВП «Галтрансрембуд» з Василем Климчуком.

Крім того, ТОВ «Вельт Капітал» завищувало ціни на асфальт під час капітального ремонту автомобільної дороги О031600 Шацьк-Залісся-Грабове-Старовойтове -/ М-7/, яке замовляло ДП «Служба місцевих автомобільних доріг у Волинській області».

Згідно з «Прозорро», з 2016 року ТОВ «Вельт Капітал» отримало підрядів на загальну суму 2,27 млрд грн.

Залиште відповідь