Водоканал Зеленодольська за 8 мільйонів придбав два колісних навантажувача 
06.10.2022   //   93 Переглядів

4 жовтня 2022 року КП «Зеленодольський міський водоканал» (Дніпропетровська область) прозвітував про закупівлю у ТОВ «ТД Альфатех» двох екскаваторів-навантажувачів Bobcat за 8,16 млн грн.

Закупівлю проведено за процедурою «Українська визвольна війна», яка під час війни дозволяє прискорити отримання необхідного товару і не проводити тендер.  

Зеленодольські комунальники замовили два колісних екскаватора-навантажувача Bobcat B730R із змінним навісним обладнанням. Згідно інформації в звіті, 

  • Екскаватор-навантажувач колісний Bobcat B730R з палетними вилами, швидкозмінним пристроєм, ківшом, ківшом планувальним та відвалом коштує 4,11 млн грн.
  • Екскаватор-навантажувач колісний Bobcat B730R з швидкозмінним пристроєм, ківшом, ківшом планувальним та відвалом придбано за ціною 4,05 млн грн. 

Продавець має поставити місту екскаватори до кінця жовтня. 

ТОВ “ТД “Альфатех” більше 11 років працює на ринку оптової торгівлі машинами й устаткування для добувної промисловості та будівництва. Має 433 підписаних договорів на суму більше 1 мільярду гривень. Компанія зареєстрована в офшорі на Сейшельских островах. Прописана фірма під Дніпром в селищі Слобожанське.

КП «Зеленодольський міський водоканал» обслуговує мешканців Криворізького району Дніпропетровської області. Очолює компанію Наталія Накрапас. В 2015 році директорка водоканалу балотувалася до Зеленодольської міської громади від партії «Опозиційний блок». В 2020 році Накрапас ходила на вибори у Криворізьку районну раду із партією Блок Вілкула «Українська перспектива».

Зеленодольська громада відноситься до зони бойових дій і регулярно потерпає від обстрілів російських військ.

Раніше “Наші гроші. Регіон” писали, як ТОВ «ТД Альфатех» розіграло із пов’язаною фірмою закупівлю екскаваторів в Кривому Розі.    

 

Залиште відповідь