У Нікополі за 13 мільйонів замовили устаткування для міні-котелень у фірми  Євгенії Дубінської
06.10.2022   //   142 Переглядів

У вересні КП «Міська житлово-технічна інспекція» Нікопольської міської ради Дніпропетровської області замовила 24 устаткування для міні-котелень на суму 13,2 млн. грн. у ТОВ «Комунсервіс тепло Нікополь» Євгенії Дубінської.

Про закупівлю комунальники прозвітували в Прозорро.

Закупівля проведена без використання електронної системи за процедурою «Українська Визвольна Війна». Замовник напряму підписав угоду з виконавцем без проведення торгів.

Яке саме устаткування та обладнання блочно-модульних та електричних котелень було придбано та де саме воно буде розташовано – невідомо. У звіті лише загальна вартість обладнання 13,23 млн грн.

ТОВ «Комунсервіс тепло Нікополь» постачає тепло 13 комунальним установам Нікополя – лікарням та навчальним закладам, а також територіальному управлінню суду в Дніпрі. Це фірма з орбіти уродженки Кривого Рогу Євгенії Дубінської.

Дубінська відома як бізнесвумен, співзасновниця низки компаній, які спеціалізуються на наданні послуг житлово-комунального господарства. Причому, ці керуючі компанії Дубінської отримували контроль над будинками при ліквідації ЖЕКів. У рідному Кривому Розі Дубінська заробляла не тільки на ЖКХ, а і на гральному бізнесі.

А ще Дубінська була радницею міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства ще одного вихідця з Кривого Рогу Геннадія Темника, коли той працював в уряді Азарова за часів Януковича.

Сьогодні Дубінська мешкає в Іспанії та позиціонує себе як  президентка громадської спілки «Фонд розвитку та інновацій ЖКГ» та венчурний інвестор.

 

Залиште відповідь