Полтавські поліцейські купили ще два коштовних седани
06.10.2022   //   96 Переглядів

5 жовтня Управління поліції охорони у Полтавської області завершило закупівлю двох легковиків.

Відповідна інформація міститься у системі “Прозорро”.

За результатом проведеної спрощеної закупівлі поліцейські придбали два седани Shkoda Octavia, вартістю 2,7 млн гривень. Це 1,3 млн гривень за автівку у комплектації Ambition та 1,4 млн гривень за автівку у топовій комплектації Style. Зокрема, відповідна комплектація передбачає шкіряний салон, круїз-контроль, контроль “мертвих зон”, підігрів крісел та руля тощо.

На початку вересня полтавські поліцейські вже купували три схожих автівки. Тоді правоохоронці заплатили 4,4 млн гривень за два седани та один універсал Shkoda Octavia.

Постачальниками автівок цього разу знову буде місцеве підприємство “Автоцентр-Полтава”, бенефіціаром якого є місцевий підприємець Сергій Коренев.

Поліція охорони – це структурний підрозділ Національної поліції України та єдина в Україні серед охоронних фірм та організацій, працівники якої мають визначені законом права та повноваження на озброєну охорону та застосування владних повноважень під час затримання злодіїв. 

Структурні підрозділи Поліції охорони в інших областях переважно здійснюють закупівлі автівок у менш коштовному ціновому сегменті, зокрема французькі седани  Renault Logan та кросовери Renault  Duster.

Залиште відповідь