На чолі з депутатом комунальники хочуть накупити техніки на 10 мільйонів
06.10.2022   //   91 Переглядів

3 жовтня КП “Дирекція парків” Черкаської міської ради оголосила 4 спрощених закупівлі спеціальної комунальної техніки.

Відповідна інформація міститься у системі “Прозорро”.

Комунальники планують придбати ескаватор-навантажувач за 4 млн гривень, водовоз на 3 млн гривень, трактор за 1 млн гривень та вантажівку за 2 млн гривень. Техніка має бути поставлена до 21 листопада. 

У оголошенні про закупівлю зазначне, що відповідні придбання здійснюються на реалізацію заходів правового режиму воєнного стану, оголошеного на всій території України 24 лютого після повномасштабного вторгнення росіян.

Напередодні міський голова Черкас Анатолій Бондаренко заявив про те, що всі кошти місцевого бюджету мають витрачатися виключно на потреби війська та на забезпечення перемоги у війні.

На початку серпня комунальне підприємство “Дирекція парків” очолив депутат Черкаської міської ради, член фракції “За майбутнє” Геннадій Шевченко. До цього він обіймав посаду заступника керівника муніципальної інспекції. 

Шевченко є давнім товаришем та соратником міського голови Черкас Анатолія Бондаренка, який очолює на Черкащині партію “За майбутнє”. Разом із Шевченком було призначено його заступником екс-депутата Черкаської міської ради Сергія Ткаченка, що є батьком нинішньої депутатки Каріни Абрамової, що представляє у міській раді партію “Слуга народу”.

Це перші закупівлі коштовні закупівлі оголошені комунальниками після зміни керівництва. 

Залиште відповідь