Фаворит утримуватиме дороги Камінь-Каширського району Волині за 15 мільйонів  
06.10.2022   //   88 Переглядів

Державне підприємство «Служба місцевих автомобільних доріг у Волинській області» 21 вересня за результатами тендеру замовило ТОВ «Волиньдорбуд» послуги з експлуатаційного утримання автомобільних доріг за 14,55 млн грн.

Про це повідомляється в системі «Прозорро».

Підприємство утримуватиме 66 доріг загального користування місцевого значення Камінь-Каширського району Волинської області, протяжністю 665 км

На торгах єдиним конкурентом переможця було ПрАТ «Ковельське ШБУ-63», яке запропонувало вищу суму – 14,76 млн грн. Фірми не торгувалися під час аукціону.

В торгах також хотіли взяти участь ПП «Ространс» та дочірнє підприємство «Львівський облавтодор» ВАТ «Державна акціонерна компанія «Автомобільні дороги України». Водночас, тендерний комітет дійшов висновку, що «Ространс» не надав уточнену довідку про наявність обладнання та матеріально-технічної бази та технологій, а «Львівський облавтодор» не надав частину документів та уточнюючу інформацію до них.

«Волиньдорбуд» – підприємство зі статутним капіталом у дві тисячі гривень, активно виграє тендери на ремонт доріг (з 2021 року отримало замовлень на 2,41 млрд грн.). Підприємство було створене у серпні 2019 року, а зареєстроване воно в селищі Голоби Ковельського району. Засновниками підприємства є Юрій Романко з Івано-Франківська та Руслан Курило з села Буків Луцького району.

Як повідомлялося, у вересні Державне підприємство «Служба місцевих автомобільних доріг у Волинській області»  замовило ТОВ «Волиньдорбуд» утримання 147 доріг загального користування місцевого значення Луцького району Волинської області за 35,32 млн грн.

Залиште відповідь