Одеські освітяни облаштують коштовний відеонагляд, викинувши суттєво дешевшого учасника
05.10.2022   //   89 Переглядів

30 вересня відділ освіти Чорноморської міської ради завершив закупівлю послуг з облаштування систем відеонагляду у 20 навчальних закладах міста.

Відповідна інформація міститься у системі “Прозорро”. 

Оголошення передбачає закупівлю та монтаж 80 камер відеонагляду та 20 комутаторів і маршрутизаторів. Окрім того, серед вимог до учасника був і акт попереднього огляду місця встановлення камер, завірений замовником.  

У результаті участь у аукціоні взяли два учасники. Товариство 

 “СПЕЦ-КЛІМАТ-КОНТРОЛЬ” запропонувало виконати послуги з монтажу відповідної системи за 990 тисяч гривень, що на 40% менше очікуваної вартості закупівлі. Але пропозиція учасника була відхилена через відсутність завіреного освітянами акту огляду місця майбутніх робіт та через ненадання обгрунтування аномально низької ціни закупівлі.

Інший учасник, що і став переможцем закупівлі, товариство «Науково-впроваджувальне підприємство «Саєнс» запропонувало ціну у 1 млн 658 тисяч гривень – точну очікуваній вартості освітян. 

Згідно з тендерною пропозицією, підрядник планує встановити 80 камер  Dahua ipc-hdbw2230ep-s-s2 за ціною 3520 гривень за штуку, приблизно стільки ж коштувати і їх монтаж – 3030 гривень за штуку. Таким чином вартість камери з монтажем складає 6550 гривень. У той же час дискваліфікований учасник пропонував встановити камери Hikvision ds-2cd2123g2-is за ціною 4000 гривень з монтажем. На сайтах із роздрібного продажу відповідної техніки камери Dahua, запропоновані переможцем, можна знайти за ціною 3400 гривень за штуку.  

Договір має бути виконаний до кінця поточного року. 

Товариство  “НВП “САЄНС” зареєстроване у Одесі та належить Євгену Струмінському та Євгену Наймушину. В активі підприємців – це 34-та угода з публічними замовниками із системи “Прозорро”. Вартість угод – 5 млн гривень. 

Залиште відповідь