Пов’язані дніпровські фірми розіграли закупівлю на 16 мільйонів у Кривому Розі
04.10.2022   //   156 Переглядів

КП «Кривбасводоканал» планує витратити 16 мільйонів на два екскаватори для підприємства. Транспорт закуплять у ТОВ “ТД “Альфатех”.

Повідомлення про намір  укласти договір опубліковано на Прозорро 26 вересня 2022 року.

Комунальне підприємство замовило колісний та гусеничний екскаватори. Замовник провів закупівлю за спрощеною процедурою.На торгах зустрілися дві дніпровські компанії – ТОВ «ТД Армада ЛТД» та ТОВ “ТД “Альфатех”.

ТОВ «ТД Армада ЛТД» запропонувало техніку Liebherr за 15,95 млн. грн., але своєї первинної пропозиції під час аукціону не знижувало. Також в закупівля намагалося прийняти участь ТОВ «Констрактор машинері» з Києва, для чого пропонувало змінити деякі технічні характеристики екскаваторів, але його вимоги замовник задовольнив частково, і фірма так і не подалася на тендер.

Перемога дісталася ТОВ “ТД “Альфатех”, яка в кінцевій пропозиції запропонувало за екскаватори 15,75 млн. Компанія поставить гусеничний екскаватор Hyundai НХ220S з гідравлічним молотом та колісний екскаватор Hyundai R210W-9S.

Переможець ТОВ “ТД “Альфатех” більше 11 років працює на ринку оптової торгівлі машинами й устаткуванням для добувної промисловості та будівництва. Має 433 підписаних договорів на суму 1 мільярд гривень. З 2019 року у ТОВ “ТД “Альфатех” на 30 мільйонів купив спецтехніки департамент розвитку інфраструктури Кривого Рогу. Зареєстрована компанія в офшорі на Сейшельских островах. Прописана фірма під Дніпром в селищі Слобожанське. До червня 2017 року було прописано у селищі Підгорне на Дніпропетровщині.

ТОВ «ТД Армада ЛТД» теж не новачок у торгівлі спецтехнікою. Фірма входить до корпорації «Алеф» Вадима Єрмолаєва. Компанія зареєстрована на Віргінських островах. Має прописку в Підгорному на автодорозі Знам’янка-Луганськ-Ізварино 227 Км + 580 М. За цією адресою знаходяться виставкові майданчики ТОВ Завод кормових добавок”, які разом із земельною ділянкою з грудня 2020 року орендує  ТОВ “ТД “Альфатех”. 

Раніше Наші Гроші вже відслідковували зв’язок між цими двома фірмами-продавцями.Загалом на торгах вони зустрічалися 26 разів. 

 

Залиште відповідь