Депутат Рівненської райради відремонтує бомбосховище лікарні за 800 тисяч
04.10.2022   //   87 Переглядів

КНП “Клеванська лікарня імені Михайла Вервеги” Клеванської селищної ради прозвітувала про підписання договору щодо проведення поточного ремонту та облаштування споруд цивільного захисту (укриття) в одному з корпусів медзакладу. Вартість замовлення, яке має виконати ФОП Козлюк Роман Миколайович, складає 827,84 тисяч гривень. Відповідна інформація розміщена в системі публічних закупівель Prozorro. 

Відповідно до оприлюдненого дефектного акту підрядник виконає заміну санвузлів та облаштування душових, а також відремонтує коридор і палати: штукатурення, шпаклювання, фарбування, монтаж дверних коробок та світильників. Саму закупівлю провели поза межами Prozorro, тож очікувана вартість замовлення ідентична вартості підписаного договору. 

За умовами контракту виконати замовлення ФОП Козлюк Роман Миколайович має до 21 листопада поточного року. 

Для Романа Козлюка зареєстрований ФОП є не єдиною можливістю займатись підприємницькою діяльністю. Бізнесмену також належать ТОВ “Західміськбуд”, ТОВ “Тімбер Енерджі”, ТОВ “Будівельна компанія “Західміськбуд” і ТОВ “Будівельна фірма “Західміськбуд”. Окрім того Козлюк є депутатом Рівненської районної ради обраним від Всеукраїнського об’єднання «Свобода». На початку року НАЗК звинуватило депутата у внесенні недостовірних даних до своєї декларації. За інформацією агенства підприємець не задекларував дохід на загальну суму 5,83 млн грн.

Залиште відповідь