Чиновники криворізької мерії намагалися за 400 тисяч купити скло, яке виготовляють в РФ та Білорусі
04.10.2022   //   92 Переглядів

Управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення виконкому Криворізької міськради Дніпропетровської області 28 вересня оголосило про намір укласти угоду з ТОВ «Венера-НК» щодо закупівлі віконного скла за 323 тис грн. 

Про це повідомляється в системі “Прозорро”. 

Згідно заявки, в вересні необхідно поставити 572 м2 віконного скла товщиною 4 мм. При чому, криворізькі чиновники замовили скло розміром 2,6м х 1,8 м, яке в Україні не виробляють.

Про це тендерному комітету управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення написали постачальники у запитаннях до процедури:

Доброго дня! Згідно з п.3.2 оголошення, предмет закупівлі є скло віконне розмір 2,6м х 1,8 м у кількості 603,72 м кв. Зауважимо, що скла розміром 2,6м х 1,8 м на Україні не існує Такий розмір скла є тільки у країні-агресорі росії та Білорусі, імпорт з яких після початку війни заборонено Просимо Вас змінити розмір скла на євро-стандарт 3,21 м х 2,25 м, та внести відповідні зміни до тендерної документації.

Пропозиція була врахована, розміри скла в заявці відкорегували.

Переможець закупівлі, миколаївьке ТОВ «Венера-НК», запропонував найкращу ціну 323 тис грн. із урахуванням доставки до складу замовника і вже кілька днів очікує підписання договору. А очікувана вартість склала 400 тис грн.

Конкурентами переможця були ТОВ “Торговий Будинок “Лівар” та ФОП Бирицький Павло Георгійович, які запропонували вищі від переможця суми. 

 

Залиште відповідь