У Кропивницькому рятувальники вкинуть ще 1,3 мільйона в добудову свого відомчого будинку 
03.10.2022   //   145 Переглядів

Головне управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Кіровоградській області прозвітувало про підписання чергової угоди на добудову багатоповерхового житлового будинку з вбудовано-прибудованим адміністративно-торговельним комплексом по вулиці Вокзальній, 74 у Кропивницькому. Цього разу вартість контракту склала 1,3 мільйона гривень. Підрядник – ТОВ “Будівельно-промислова компанія “Будресурс-ВГ”.

Закупівлю провели без використання електронної системи за так званою процедурою “Українська визвольна війна”. Це вже п’ятий договір між сторонами, що стосується будівництва цього будинку. Перший було підписано ще на початку 2018-го року. Загалом на зведення багатоповерхівки фірма отримала за цей час 55,88 мільйонів гривень. 

Прикметно, що за умовами останнього договору, що був підписаний 10-го жовтня, усі роботи підрядник має завершити за тиждень, до 17-го жовтня. Техзавданням передбачено облаштування в підземній частині будинку укриття, встановлення риштувань на лоджіях, а також підшивка балконів покрівельною сталлю. 

Наразі бенефіціаром ТОВ “Будівельно-промислова компанія “Будресурс-ВГ” вказана Янсе ван Ренсбург Карін Елізаббет, а засновником ТОВ “Левелс груп КР”. Останню в свою чергу заснувало ТОВ “Левелс груп Україна”, а ту ТОВ “Левелс груп” з пропискою в США. До серпня цього року бенефіціаром фірми значився Володимир Дубівка, підприємець пов’язаний із самовільним видобутком граніту в Кропивницькому. Крім того особа з точно такими ж ПІБ очолює Кіровоградське відділення навчально-наукового інституту заочного навчання Національної академії внутрішніх справ

Залиште відповідь