У Рівному тепломережу ремонтуватиме фірма підприємця наближеного до ексмера Хомка
01.10.2022   //   118 Переглядів

Департамент інфраструктури та благоустрою Рівненської міської ради прозвітував про підписання з ТОВ-фірма ”Кортакоз” договору на капітальний ремонт теплової мережі міста. Мова йде магістральну ділянку теплової мережі від ТК-27 до ТК-62 по вулиці Данила Галицького і котельні по вулиці Київській, 60-б. За цю роботу підприємство отримає 6,69 мільйонів гривень. 

У договорі, що розмістили в системі публічних закупівель Prozorro вказано, що замовлення має бути виконано до 21 листопада поточного року, а всі роботи здійснюються в рамках підготовки до опалювального сезону 2022-23 рр. Виконання замовлення має пройти в два етапи – до 15 жовтня демонтажні та монтажні роботи, а потім ще трохи більше місяця на благоустрій території. 

Саму закупівлю провели поза межами системи публічних закупівель,тож про конкуренцію та найвигідніші умови тут мова не йшла.

Власником ТОВ-фірма “Кортакоз” є Андрій Мощанецький, якому також належать ТОВ “Трансконтиненталь Рівне” і ТОВ “Сарненський асфальтобетонний завод”. Місцеві журналісти називають Мощанецького людиною колишнього міського голови Рівного, а нині депутата Рівненської міської ради від “За майбутнє” Володимира Хомка. За часів мерства Хомка підприємець очолював Міське об’єднання парків культури та відпочинку, а потім донатив на його передвиборчу кампанію.

Залиште відповідь