Улюбленці полтавської мерії вкатають у коштовний асфальт майже 20 мільйонів
30.09.2022   //   74 Переглядів

26 вересня управління житлово-комунального господарства виконавчого комітету Полтавської міської ради завершило закупівлю послуг з поточного ремонту міжбудинкових проїздів у місті. Договір уклали з єдиним учасником відповідної закупівлі, “улюбленцем” місцевих комунальників – товариством “Асфер-груп”.

У ході закупівлі полтавські комунальники знову використали нецінові критерії оцінки пропозиції учасників: термін відстрочки платежу за виконані послуги. “Асфер-груп” погодився на максимально можливу відстрочку, терміном у  240 днів. В результаті пропозиція переможця виявилася лише на 0,2% менше очікуваної вартості і склала 19 млн 571 тисячу гривень. 

Найкоштовнішими у структурі майбутніх витрат буде придбання асфальту, який коштуватиме майже 5,5 тисяч гривень за тонну і якого планують придбати майже 2,5 тисячі тонн. 

ТОВ “Асфер-груп” належить місцевому підприємцю Володимиру Тузенку. Підприємство має в активі понад 360 угод, з яких більшість укладена саме з полтавськими комунальниками. Загальна вартість договорів між компанією Тузенка та управлінням ЖКГ Полтавської міської ради – майже 1 млрд гривень. 

Залиште відповідь