У Чернівцях за мільйон замінять вивіску на вході у парк та відремонтують сцену
30.09.2022   //   67 Переглядів

У Чернівцях запланували капітальний ремонт центрального входу до міського парку. У планах місцевих чиновників – замінити вивіску та вхідну арку, влаштувавши підсвітку. Крім того, відремонтують танцювальну сцену. Відповідні роботи оцінили у 1,1 млн гривень. 

Інформація міститься у системі “Прозорро”.

В ході проведеної спрощеної закупівлі договір підряду було укладено з місцевим підприємством ТОВ “Електроком-буд сервіс”, що взялося виконувати роботи за 998 тисяч гривень. 

Кошторисною документацією передбачено встановлення металевого каркасу з акриловими літерами та внутрішньою лед-підсвіткою, вартістю трохи менше 190 тисяч гривень, та з трьома написами на бічних сторонах по 45 тисяч гривень за штуку. Також облаштують 18 вуличних світильників за ціною 2347 гривень за штуку. 

Роботи мають бути завершені до 21 листопада поточного року. Підрядник перерахував 9,5 тисяч гривень на рахунок замовника у якості грошового забезпечення виконання договору 

ТОВ “Електроком-буд сервіс” зареєстроване у Чернівцях та належить Сергію Бабію. У активі підприємців 35 угод з різними замовниками, загальною вартістю майже 18 млн гривень. 

Крім того, заміну вивіски також запланували у місцевому комунальному підприємстві “Чернівціводоканал”. Тут провели спрощену закупівлю із виготовлення та розміщення вивіски на фасаді приміщення. За результатом аукціону, договір укладено з товариством “Вашімідж”. Його вартість – 48,2 тисячі гривень.

 

Залиште відповідь