Новий-старий фаворит уманської влади отримає 150 тисяч за прибирання після хасидів
30.09.2022   //   80 Переглядів

17 вересня відділ житлово-комунального господарства Уманської міської ради завершив закупівлю послуг з прибирання на території паломництва хасидів у середмісті Умані.

Інформація про це міститься у системі “Прозорро”. 

Участь в закупівлі взяв один учасник – місцеве підприємство “Центр-Монтаж-Енерго”, що належить родині відомого у місті бізнесмена Володимира Кокодзея. Запропонована ціна – 143 019,60 гривень, що лише на 268 гривень менше очікуваної вартості. За ці кошти підрядник має забезпечити вивіз 140 тонн твердого побутового сміття на місцевий полігон та його захоронення, а також дезінфекцію транспортних засобів і відкачку 70 метрів кубічних стоків. 

Послуги мають бути надані у період паломництва хасадів з 19 по 30 вересня. 

Підприємець Володимир Кокодзей раніше входив до орбіти місцевого політика Антона Яценка та був депутатом Черкаської обласної ради від фракції “Відродження”, яку контролював Яценко. У 2019 році Кокодзея затримали за підозрою в отриманні хабара, після чого його бізнесові та політичні успіхи в Умані пішли на спад. На сьогодні справа Кокодзея слухається у Жашківському районному суді Черкаської області, але засідання у справі припиненні через мобілізацію обвинуваченого до українського війська. 

 У 2021 році компанія “Центр-монтаж-енерго” мала лише дві угоди із замовниками зі структури Уманської міської ради на суму трохи менше 2 млн гривень, проте у 2022 році  між “Центр-монтаж-енерго” та структурами Уманської міської ради укладено вже 10 угод, сумою 8,5 млн гривень. 

Залиште відповідь