ФОП-дебютант освоїть 18 млн на ремонті чернівецької бруківки
30.09.2022   //   88 Переглядів

22 вересня департамент інфраструктури та благоустрою Чернівецької міської ради завершив закупівлю послуг з поточного ремонту вулиці Гагаріна у середмісті Чернівців. Відповідна вулиця слугує центральною транспортною артерією міста та вимощена бруківкою

7 вересня була оголошена закупівля послуг з поточного ремонту транспортної магістралі, кошторисом якої передбачалася заміна 2400 квадратних метрів бруківки. Свою пропозицію для участі у закупівлі подав один учасник – місцевий підприємець Андрій Кривак, що оцінив власні послуги у 18,2 млн гривень. В результаті з ним і була укладена відповідна угода. 

Бруківка, яку облаштує підприємець, коштуватиме 3,6 тисячі гривень за квадратний метр. Роботи мають бути завершені до 1 листопада поточного року. 

Це перша публічна закупівля у активі 40-річного підприємця, інформація про яку міститься у системі “Прозорро”. У тендерній пропозицій переможця є довідка про те, що він залучить субпідрядником місцеве підприємство “Прогресу-буд 2022”. Воно також не має в активі публічних угод на виконання подібних підрядів. 

Також у складі пропозиції Андрія Кривака надані копії договорів оренди техніки, укладені між ним та тернопільським підприємством “Техно-буд-центр”, що є одним із лідерів дорожнього ринку регіону і розпочало активно отримувати дорожні підряди у Чернівцях.  

Крім того, у якості відгуку про позитивний досвід підприємець надав документ, отриманий від міської ради, де міститься інформація про угоди з ремонту вулиці 29 березня, вартістю 6,8 млн гривень. Угода датована 27 червня і інформація про її укладання відсутня у системі “Прозорро”. 

Минулого року місцеві чиновники проводили опитування, чи змінювати бруківку на асфальт, але про його результати не повідомлялося.

Залиште відповідь