Фірма з Кропивницького виграла тендер на дорожню розмітку у Житомирі  за 1,2 мільйона: дві дешевші пропозиції відхилили
30.09.2022   //   87 Переглядів

КП «Управління автомобільних шляхів» Житомирської міської ради опублікувало намір укласти угоду з ТОВ «Кіровограддорсеовіс» на послуги з нанесення дорожньої розмітки у Житомирі. Вартість угоди може скласти 1,15 млн грн.

Відповідна інформація міститься у системі “Прозорро”.

За умовами тендерної документації, підрядник має нанести дорожню розмітку на 24 вулицях міста фарбою, а також нанести горизонтальну розмітку «Діти» холодним пластиком до 20 листопада. 

Очікувана вартість робіт складала 1,44 млн грн. Участь у тендері взяло чотири фірми: ТОВ «Горизонталь-77» з пропозицією у 1,07 млн грн, ТОВ «Трафік Менеджмент-Груп» з пропозицією у 1,07 млн грн, ТОВ «Кіровограддорсервіс» з пропозицією у 1,15 млн грн та ТОВ «Дор Вектор» з пропозицією у 1,4 млн грн. 

Дешевші дві пропозиції замовник відхилив: пропозицію ТОВ «Горизонталь-77» відхилили через неправильно зазначену в кошторисі кількість метрів улаштування дорожньої розмітки; пропозицію ТОВ «Трафік Менеджмент-Груп»  відхилили, оскільки учасник не надав в складі документів довідку про застосування заходів безпеки дорожнього руху. 

Спочатку відхилили і пропозицію ТОВ «Кіровограддорсервіс» через не наданий у складі пропозиції інвентаризаційний опис двох одиниць техніки, однак потім це рішення скасували, оскільки фірма пояснила, що вказані машини не є власністю учасника. 26 вересня замовник опублікував намір укласти угоду з ТОВ «Кіровограддорсервіс».

ТОВ «Кіровограддорсервіс» засноване у 2005 році у Кропивницькому. Спеціалізується фірма на будівництві доріг і автострад. Власником фірми є Роман Кроть. 

Залиште відповідь