ФОП з трьома працівниками  “вкатає” 5 мільйонів у коштовний асфальт на Одещині
29.09.2022   //   87 Переглядів

Виконавчий комітет Ренійської міської ради Ізмаїльського району Одеської області 22 вересня повідомив про намір укласти договори на закупівлю послуг з поточного ремонту вулиць міста вартістю 5 млн 155 тисяч гривень. Відповідна інформація міститься у системі “Прозорро”. 

Угоди укладаються за результатом проведених спрощених закупівель, участь у яких взяв лише один учасник – приватний підприємець Іван Ілікчиєв. За 3 млн 58 тисяч гривень підприємець має відремонтувати вулицю Вознесенську. Технічне завдання передбачає ямковий ремонт майже 1400 квадратних метрів, а також суцільний ремонт ще 423 квадратних метрів дороги, з підсиленням її основи.
2 млн 74 тисячі гривень витратять на поточний ремонт вулиці 28 червня. Тут передбачено ямковий ремонт 226 квадратних метрів дороги та 883 квадратних метрів суцільного ремонту. 

Відповідно до відомості ресурсів, що міститься у складі тендерної пропозиції переможця, вартість асфальту типу Б марки 1, що використовуватиметься під час ремонту, складає 6 тисяч 900 гривень за тонну, що значно вище нинішньої ціни на відповідному ринку. Крім того, серед документів міститься довідка про наявність у підрядника належної кількості працівників. Згідно з документом, станом на середину вересня 2022 року на Ілікчиєва працюють три дорожні працівники, що нібито і виконуватимуть відповідний підряд. 

Підрядник Іван Ілікчиєв зареєстрований у селищі Суворове. На сьогодні він має в активі 52 договори підрядів загальною вартістю трохи більше 25 млн гривень. 

Залиште відповідь