Приватник з комунальним майном взяв чергові мільйони від комунальників 
28.09.2022   //   91 Переглядів

13 вересня  Управління житлово-комунального господарства Золотоніської міської ради завершило дві закупівлі послуг з благоустрою міста, загальною вартістю майже 4 млн гривень.

За спрощеною закупівлею, договори уклали з двома юридичними особами, що належать родині місцевих підприємців Козлових. Власник компаній – Олександр Козлов, а директор – Олена Козлова. Підприємство “Базес плюс” отримало право на прибирання та підмітання вулиць та площ міста, вартістю  1,98 млн гривень. Інше підприємство (з майже ідентичною назвою) “Базис плюс” займеться очищенням та прибиранням клумб та квітників Золотоноші, вартістю 1,99 млн гривень.

Для виконання підряду підприємства Козлових використовуватимуть техніку, що належить місцевому комунальному підприємству “Міськводоканал”. Про це свідчать відповідні договори, які передбачають можливість оренди техніки разом з водіями та паливно-мастильними матеріалами орендодавця. Крім того, для власної господарської діяльності і “Базес плюс”, і “Базис плюс” використовують виробничі приміщення все того ж місцевого КП “Міськводоканал”, розташовані за адресою місто Золотоноша, Садовий проїзд 7. 

Підприємства Олени Козлової фактично є монополістами у частині освоєння коштів місцевого бюджету Золотоноші на утримання та благоустрій території міста. За останні роки у її активі понад 150 угод з золотоніськими комунальниками, загальною вартістю трохи менше 50 млн гривень. 

Залиште відповідь