На Чернігівщині фірми знову зімітували конкуренцію на тендері з придбання торф’яного брикету 
28.09.2022   //   139 Переглядів

Управління освіти, культури, сім’ї, молоді та спорту Козелецької селищної ради Чернігівської області 19 вересня уклало угоду з ТОВ «Пітленд» на закупівлю торф’яного брикету. Вартість укладеної угоди склала 1,67 млн грн. 

Про це йдеться на ресурсі «Прозорро».

За умовами укладеного договору, ТОВ «Пітленд» має поставити 420 тонн торф’яного брикету до 1  грудня 2022 року. Тобто одна тонна брикету замовнику обійдеться у 3,98 тис. грн.

Очікувана вартість закупівлі становила 1 млн 674 тис. 300 грн. Єдиним конкурентом переможця на торгах було ТОВ «Бізнескомсервіс», пропозиція фірми була на 832 грн дорожчою. У ході торгів учасники не торгувалися, тендерні пропозиції подавали з різницею у один день.

Це вже сьома сумісна зустріч ТОВ «Пітленд» на торгах з ТОВ «Бізнескомсервіс» з початку війни, а також двадцята сумісна зустріч між фірмами з 2021 року. Щоразу перемогу отримувало ТОВ «Пітленд». Практично у всіх випадках фірми не конкурували, а тендерні пропозиції подавали в один день.

Зауважимо, відповідно до укладених угод у вересні,  ціна на торф’яний брикет у ТОВ «Пітленд» різниться. Так фірма поставить торфобрикет Батуринській міській раді по 4,9 тис. грн за тонну, Лосинівській селищній раді Ніжинського району по 4,58 тис. грн за тонну, а КНП “Козельський центр первинної медико-санітарної допомоги” Козелецької селищної ради по 5,2 тис. грн за тонну.

ТОВ «Пітленд»  засноване в 2020 році в Києві. Спеціалізується фірма на оптовій торгівлі твердим, рідким, газоподібним паливом і подібними продуктами. Власником фірми є Микола Прокопенко,  який прописаний в смт Козелець Чернігівської області. За даними системи «bi.prozorro», з 2021 року ТОВ «Пітленд» отримало державних замовлень на загальну суму 23,8 млн грн.

ТОВ «Бізнескомсервіс» заснований в 2012 році в селі Софіївська-Борщагівка Київської області. Спеціалізується фірма на технічному обслуговуванні та ремонті автотранспортних засобів. Власником фірми є Олександр Розум.  За даними системи «bi.prozorro», з 2016 року ТОВ «Бізнескомсервіс» отримало державних замовлень на загальну суму 310 тис. грн.

 

Залиште відповідь