В Дніпрі на тротуарну плитку витратять 1,4 мільйона
27.09.2022   //   112 Переглядів

20 вересня 2022 року Комунальне підприємство “Міська інфраструктура” Дніпровської міської ради підписало договір на ремонт тротуарів у сквері Івана Старова та парку Зелений гай з ТОВ «Ремонтно-будівельна компанія МТВ» за 1,35 млн грн. 

Про це повідомляється в системі “Прозорро”

Які саме тротуари в парку потрібно ремонтувати, в документації не вказано. Загалом, буде демонтовано 750 м2 тротуарного покриття та 13 м поребрика, а також замощено 1100 м2 плитки та 125 м поребрика. Бетонний укос заармують дротяною сіткою. Демонтоване сміття відвезуть на полігон. Роботи в містах відпочинку планують закінчити до кінця року.

В складі тендерній документації переможцем ТОВ «Ремонтно-будівельна компанія МТВ» подано аналогічний договір. Досвід виконання робіт із замощування тротуарною плиткою компанії засвідчив ФОП Олег Симоненко. Згідно цього договору, в травні 2022 року ТОВ «Ремонтно-будівельна компанія МТВ» виконувало поточний ремонт тротуарного покриття за адресою: Дніпровський район, смт Обухівка, вул. Янтарна , б. 41. При цьому згідно іншої довідки з тендерної документації, бруківники на роботу в компанії оформлені лише в серпні.  

До того ж Олег Симоненко і сам є власником ремонтно-будівельної компанії  ТОВ «Дніпровська будівельно-комерційна фірма», яка базується фактично за тією ж адресою, що і ТОВ «Ремонтно-будівельна компанія МТВ» – вул. Миколи Руденка, 53.

ТОВ «Ремонтно-будівельна компанія МТВ» зареєстровано в травні 2019 року. Має прописку за адресою м. Дніпро, вул. Миколи Руденка, 53А. Власниця компанії Тетяна Морозова. Керівник фірми – Анатолій Мирний.

Конкурентом на торгах була фірма ТОВ “Моноліт-Дап” Олександра Коршунова. Ця компанія є переможцем у 26 закупівлях на суму 10,64 млн. грн. ТОВ “Моноліт-Дап” приймала участь у закупівлі вартістю 1,4 млн. грн. на поточний ремонт елементів благоустрою у тому ж парку Зелений гай. Після того, як на торгах перемогу отримав суперник, закупівлю замовник скасував.

Парк Зелений гай у Дніпрі раніше мав назву парк Комсомольский. КП “Міська інфраструктура” ремонтує його з 2017 року. В 2018 комунальники відновили центральну алею за 14 млн. грн. а потім на різні суми замовляли поточні ремонти тротуарного покриття в парку. В 2021 році був замовлений на 152 млн. грн. капітальний ремонт паркових алей, що примикають до центральної. Всі закупівлі, що стосуються ремонтних робіт по цьому парку, можна переглянути тут.

Щодо скверу Івана Старова, то КП «Міська інфраструктура» ще в 2021 році за 1,4 млн. грн. замовило проектно-вишукувальні роботи для його капітального ремонту.  

 

 

Залиште відповідь