Рівненські рятувальники замовили модульних будинків на понад 6 мільйонів
27.09.2022   //   108 Переглядів

Аварійно-рятувальний загін спеціального призначення Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Рівненській області прозвітував про придбання тьох комплектів модульних будинків загальною вартістю 6,15 мільйонів гривень. Відповідна інформація розміщена в системі публічних закупівель Prozorro.

Кожен комплект складатиметься з 3 модульних будинків для проживання та 1 санітарного модульного будинку. Поставити товар мають до 21 листопада 2022 року. Підрядником було обрано столичне ТОВ “Торговий дім “Юніпрайм”. 

У договорі вказано, що жилі модулі матимуть розміри 6 на 2,4 метра. В них буде передбачена природня вентиляція з використанням отвору з решіткою з функцією перекривання доступу повітря. Також там буде розміщено не менше 6 розеток, дві LED лампи, електричний настінний обігрівач і кондиціонер інвекторного типу. На металеву конструкцію модуля надаватиметься гарантія – 10 років експлуатації. В медичних модулях окрім згаданого обладнання передбачено унітаз, пісуар, душ, умивальник та бойлер.

Усі модулі повинні мати теплоізоляцію з мінеральної вати на основі базальту та утеплювачів з пінополіізоціанурату з класом вогнестійкості ЕІ 30.

У липні аналогічні комплекти безуспішно намагались купити за 5,12 млн грн вже загадний аварійно-рятувальний загін та Головне управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Полтавській. На спрощену закупівлю з відповідною очікуваною вартістю учасники так і не прийшли. 

Власником та керівником київського ТОВ “Торговий дім “Юніпрайм” є Андрій Новіченко, який також зареєстрований як ФОП. Через Prozorro фірма почала працювати лише в 2021 році, з того часу підписавши вже 65 контрактів на 26,45 млн грн. 

Залиште відповідь