Чернігівські комунальники купують аварійну машину для ремонту контактних мереж за 4 мільйонан
27.09.2022   //   137 Переглядів

КП “Чернігівське тролейбусне управління” Чернігівської міської ради 20 вересня опублікувало намір укласти угоду з ТОВ «Спец-Ком-Сервіс» на придбання аварійної машини для ремонту контактних мереж АТ-70. Вартість угоди може скласти 4,3 млн грн.

Про це повідомляється на сайті електронних закупівель Prozorro.

Закупівлю замовник проводить через переговорну процедуру, оскільки вже двічі було відмінено процедуру відкритих торгів, у тому числі частково (за лотом), через відсутність достатньої кількості тендерних пропозицій. 

За умовами тендерної документації, аварійну машину ТОВ «Спец-Ком-Сервіс»  має поставити до кінця 2022 року.

ТОВ «Спец-Ком-Сервісу» засноване в 2009 році в Київській області. Спеціалізується фірма на виробництві автотранспортних засобів. Засновниками «Спец-Ком-Сервісу» є Сергій Калюш та Михайло Городових. Директором є Василь Даниляк. Житель Вишневого з такими ПІБ до весни 2017 року був начальником штабу оперативного управління Києво-Святошинської ОДПІ ГУ ДФС у Київській області, а його дружина Валентина Даниляк до літа 2020 року очолювала Відділ контролю на міському електричному транспорті та залізничному транспорті Управління державного контролю на наземному транспорті.

Залиште відповідь