Криворізький ФОП, близький до нарепа Захарченка, всього за місяць отримав підрядів на мільйон
26.09.2022   //   470 Переглядів

П’ять виграних тендерів на благоустрій та прибирання району від виконавчого комітету Покровської райради (Кривий Ріг Дніпропетровської області) загальною сумою на 1,17 млн. грн. записав собі в актив протягом місяця ФОП Микола Бухвалов.

Загалом у ФОП Бухвалов п’ять переможних закупівель.

10 серпня чиновники  райради підписали договір вартістю 611 тис грн. на надання послуг з утримання територій загального користування в Покровському районі.

30 серпня – угода на 140 тис грн. на послуги з утримання громадської вбиральні в районному парку «Шахтарський» та об’єктів благоустрою в Покровському районі

Вже 1 вересня підряд на 101 тис грн. послуги з утримання дитячих і спортивних майданчиків та об’єктів благоустрою в Покровському районі

7 вересня за спрощеною процедурою пройшли торги на 65 тис грн. на послуги з озеленення та благоустрою території скверу на кільці 44-го кварталу на вул. Мусоргського. Конкурент ФОП Кравець уступив усього 85 копійок, які і стали визначальними для переможця.

13 вересня – черговий підряд на надання послуг з ліквідації несанкціонованих сміттєзвалищ на територіях загального користування в Покровському районі. Вартість цієї перемоги 249,6 тис грн.

ФОП Микола Бухвалов зареєстрований в травні 2011 року, але в закупівлях приймає участь лише останні два роки. При чому виключно на території Покровського району Кривого Рогу. За цей час переміг у 22 закупівлях на суму 2,4 млн. грн.

Також підприємець Микола Михайлович з 2013 року є власником ПП «Управляюча компанія Цереус Сервіс Плюс», що займається обслуговуванням будинків. В цій фірмі він оформлений головним інженером.

У 2019 році головний інженер надихнувся ідеями партії «Слуга народу» і вклав 50 тисяч особистих грошей в перемогу Володимира Захарченка, який висувався у народні депутати від 31 округу, що розташовано в межах Покровському району.  Після перемоги Захарченка, у 2020 році, Бухвалов і сам подався в політику – разом із «Слугами народу» балотувався в Криворізьку міськраду, але не пройшов. При чому і в саму партію чомусь теж не вступив.

Цікаво, що невдалий депутат має адміністративні штрафи за дрібне хуліганство – якось влітку 2017 року, перебравши із алкоголем, біля магазину «Варус» на Мусоргського він із братом порушував громадський порядок і спокій громадян, бо висловлювався грубою нецензурною лайкою на адресу перехожих. Після зауваження поліції не припинив розпивати спиртні напої та ще й почав сперечатися з правоохоронцем. А на довершення справив природні потреби в недозволеному місці. Компанію було затримано і відправлено у Покровський ВП для складання протоколу.  

Залиште відповідь