Чиновники департаменту соцполітики замовила на 2 мільйона цукор для криворіжців з Дніпра 
26.09.2022   //   97 Переглядів

Департамент соціальної політики виконкому Криворізької міської ради 16 вересня придбав за спрощеною процедурою 59 тонн цукру за 1,88 млн грн. у компанії ТОВ «Ісполін плюс» з Дніпра. 

Про це йдеться у повідомленні у системі Прозорро.

Згідно з договором до закупівлі, що проведена за процедурою запиту ціни пропозиції, чиновники департаменту замовили рафінований  кристалічний цукор 1 категорії фасований у поліетиленові мішки по 50 кг. Вартість одного мішку цукру склала 1590 грн., відповідно вартість 1 кг цукру у мішку – 31,8 грн. Документи про походження цукру в закупівлі відсутні. Поставити товар потрібно до 30 вересня.

При цьому для Дніпра ТОВ «Ісполін плюс» готовий продавати цукор за ціною 29,46 грн.за кг – на 2,34 грн. дешевше, ніж для криворіжців. Якщо не враховувати транспортні витрати, то з цієї закупівлі посередниця отримає 138 тисяч гривень. В самому ж Кривому Розі підприємці продають бюджетним установам цукор за ціною 30,9 грн. за кг. 

Дніпровське ТОВ «Ісполін плюс» працює в сфері неспеціалізованої оптової торгівлі з 2005 року. Засновниця компанії дніпрянка Людмила Тарасова. Компанія постачає продукти в військові частини, лікарні та навчальні заклади Дніпра і має 1 810 успішних договорів на загальну суму 132,39 млн. грн. З департаментом соціальної політики виконкому Криворізької міської ради у ТОВ «Ісполін плюс» це перша і єдина спільна закупівля.

Раніше ТОВ «Ісполін плюс» вже потрапляло в топ найдорожчих постачальників.

Залиште відповідь