Жмеринська міськрада дозакупила послуг з літнього утримання доріг у підрядника-улюбленця 
23.09.2022   //   110 Переглядів

Управління житлово-комунального господарства Жмеринської міської ради Вінницької області за переговорною процедурою замовила додаткові послуги з прибирання та підмітання вулиць на суму 796,72 тис грн. За цю суму підрядник, ТОВ “Ель дорадо”, має надавати послуги послуги з літнього утримання доріг, тротуарів, площ, скверів, алей Жмеринської міської територіальної громади.

Використання переговорної процедури замовник обгрунтував додатково виділеними коштами, а також тим, що ТОВ “Ель дорадо” з березня надавало аналогічні послуги, відповідно до договору вартістю 3,96 млн грн. Тож, враховуючи “велике накопичення сміття на території Жмеринської міської територіальної громади в період з 16.08.2022 р. по 30.08.2022 р. вздовж проїзної частини вулично-шляхової мережі та у місцях загального користування м. Жмеринка і на території старостинських округів Жмеринської міської територіальної громади” управління ЖКГ прийняло рішення замовити додаткові аналогічні послуги. 

Окрім власне утримання та прибирання вище вказаних об’єктів замовник окремим пунктом прописав обов’язкове чергування прибиральників у вихідні та святкові дні на території площі Миру, алеї Графа Гейдена та площі перед Будинком науки і техніки, задля утримання останніх в належному санітарному стані.

ТОВ “Ель дорадо” є улюбленцем Управління ЖКГ Жмеринської міської ради. Саме з цим замовник фірма уклала договорів на суму 24,56 млн грн. На всіх інших замовників з якими працювало підприємство припадає лише 432 тис грн.

Власником та керівником ТОВ “Ель дорадо” наразі є місцевий підприємець Олег Стецюк. Свого часу Стецюк світився в числі співвласників ТОВ “Піонер 2006” та ТОВ “Жмеринський вагоноремонтний завод “Експрес”  де його замінив чинний депутат Жмеринської міської ради від “ОПЗЖ” та колишній мер міста Віктор Жеребнюк. Серед колишніх бізнес-партнерів Стецюка також значиться Валерій Кушер, який також наразі має статус депутата Жмеринської міськради.

Залиште відповідь