Фірма екс-депутата отримала ще 6 мільйонів від криворізьких чиновників на утримання освітлення 
21.09.2022   //   108 Переглядів

15 вересня 2022 року Департамент розвитку інфраструктури міста Кривого Рогу підписав договір на суму 5,99 млн. грн. на утримання мереж зовнішнього освітлення з ТОВ «НВК Криворіжелектромонтаж».

Про це повідомляється в системі Прозорро.

Закупівля проведена за спрощеною процедурою з одним учасником. Згідно договору, виконавець робіт ТОВ «НВК Криворіжелектромонтаж» зобов’язується замінити 122 метра кабелю та 994 світильника, в 290 світильниках замінити матрицю, встановити 163 опори та змонтувати 858 гаків на опорах. 

Компанія «НВК Криворіжелектромонтаж» зареєстрована на мешканця Кривого Рогу Владислава Кулеміна. Фірма тісно пов’язана з колишнім місцевим депутатом від Партії регіонів та Оппоблоку Григорієм Ткаченком. Компанія головний та фактично єдиний підрядник у криворізьких чиновників в сфері електротехнічних та електромонтажних робіт в місті. З 2016 року Департамент розвитку інфраструктури міста виконкому Криворізької міської ради замовив в «НВК Криворіжелектромонтаж» робіт на суму більше 400 млн. грн.

Нагадаємо, кілька підрядів, які виконувало «НВК Криворіжелектромонтаж» в 2019-2020 рр. потрапили в поле зору правоохоронців. Фірму підозрювали в розкрадання коштів при ремонтах мереж освітлення міста Кривого Рогу. Було розпочате досудове розслідування. В травні 2022 року ця справа заглохла в судовій тяганині.  

 

Залиште відповідь