В Кривому Розі для бійців тероборони замовили обмундирування на 9 мільйонів  
19.09.2022   //   198 Переглядів

16 вересня 2022 року виконавчий комітет Криворізької міської ради замовив індивідуальне обмундирування на 9,2 млн грн. 

Про це інформує система Прозорро.

Загалом в закупівлі було чотири лоти. Замовник планував витратити 17,7 млн. грн. та потребував 7000 комплектів термобілизни, 7000 штук підшоломників, 7000 штук утеплених шапок та 5500 флісових кофт. Учасники суттєво знизили попередні ціни та зекономили майже половину від запланованих витрат. Всі теплі речі будуть коштувати міському бюджету 9,2 млн. грн. 

Ще 13 вересня чиновники підписали угоду з ТОВ НВО «Міжгалузевий регіон» на поставку термобілизни та шапок. Вартість комплекту білизни для холодної погоди з трикотажного бавовняного полотна склала 416,5 грн. Ціна утепленої шапки – 107,1 грн.

15 вересня визначилися із постачальником підшоломників – замовлення отримав ФОП Микита Долгий. Вартість одного підшоломника складе 77,64 грн.

В аукціоні по флісовим кофтам спочатку перемогу отримала пропозиція ТОВ “Ріно Трейд Плюс” з Хмельницька, але компанія відмовилася поставляти товар. Естафета перейшла до ФОП Долгий, який теж претендував продати флісові кофти криворіжцям, проте 16 вересня і він відмовився від підписання договору на підставі неможливості поставки товару. Тендерний комітет обрав наступного виконавця із списку – ТОВ НВО «Міжгалузевий регіон». Сьогодні компанія очікує на підписання угоди з Криворізьким виконкомом.

 ФОП Микита Долгий зареєстрований в місті Мелітополь Запорізької області. Підприємець веде діяльність в сфері надання послуг мобільного харчування.

ТОВ НВО «Міжгалузевий регіон» зареєстровано в Кривому Розі в листопаді 2015 року мешканцем Донецька Володимиром Денисенко. Компанія спеціалізується на оптовій торгівлі металами та металевими рудами. 

 

Залиште відповідь