У Тернополі за 19 мільйонів замовили будівництво колектора для уникнення підтоплень
19.09.2022   //   633 Переглядів

Управління житлово-комунального господарства Тернопільської міської ради 24 серпня уклало з ТОВ «АВАКС ПРОФ» угоду на 19,19 млн грн. щодо будівництва дощового колектора.

Як ідеться в системі Prozorro, закупівлю провели за спрощеною процедурою. Згідно з договором, підрядник має провести будівельні роботи для ліквідації підтоплення каналізаційно-насосної станції по вул. Галицькій і транспортної розв’язки вулиць Збаразька – Галицька – Вояків Дивізії Галичина – Бродівська. Термін виконання робіт – 30 вересня.

Як повідомляється на сайті Тернопільської міськради, загальна протяжність колектора – понад 740 м, ширина монолітного бетонного лотка – 4,2 м. Лоток мають перекрити збірними плитами, а зверху облаштувати зелені зони.

За інформацією аналітичної платформи Youcontrol, засновником ТОВ «АВАКС ПРОФ» Олександр Григорович Ярмоленко з Тернополя. Особа з таким же прізвище та ініціалами є чоловіком Ольги Ярмоленко, директорки департаменту охорони здоров’я Тернопільської ОДА і депутатки Тернопільської облради від партії «Довіра», котра, як писала «УП», допомагає «Слузі народу». Згідно з відомостями з аналітичної системи «Clarity Project», за період участі у публічних торгах, «АВАКС ПРОФ» підписало 391 договір на 2,35 млрд грн.  

Залиште відповідь