У Черкасах хочуть вкатати у асфальт ще 55 мільйона
17.09.2022   //   169 Переглядів

14 вересня департамент житлово-комунального комплексу Черкаської міськради оголосив закупівлю послуг поточного ремонту дорожньої мережі міста. Очікувана вартість – 55 млн гривень.

Відповідна інформація міститься у системі “Прозорро”. 

Попри вартість, закупівля відбувається в рамках спрощеної процедури і має завершитися протягом найближчого часу. 

Відповідно до умов тендерної документації, підрядник буде стелити нове асфальтне полотно на 24 вулицях та провулках міста за переліком, який затверджений Черкаською обласною військовою адміністрацією. 

Згідно з чинною постановою уряду і обмеженнями у використанні бюджетних коштів, відповідні закупівлі не можуть оголошуватися без погодження керівництвом області.

Це вже друга закупівля послуг з поточного ремонту, яку оголошують у Черкасах з моменту повномасштабного вторгнення. Перший договір був укладений 4 серпня із місцевим підприємством “Колтех-транс”, що афілійоване із соратником мера Черкас Анатолія Бондаренка – Сергієм Колесніченком. 

Колесніченко та його компанії є “профільними” підрядниками черкаської мерії у освоєні коштів місцевого бюджету за напрямком ремонтних та будівельних робіт. Сам підрядник балотувався до Черкаської міської ради за списками партії “За майбутнє”, лідером якої на Черкащині є Бондаренко.

 

Вартість тонни асфальту у договорі від 4 серпня складає 4 тисячі 300 гривень за тонну. Тендерною документацією нової закупівлі передбачено укладання асфальту на площі понад 45 тисяч квадратних метрів, а також заміна 1,2 тисяч квадратних метрів плитки. Подання пропозицій триватиме до 22-го вересня. Дата проведення аукціону стане відома після 20-го вересня

 

Залиште відповідь