Будівельними роботами для криворізької інфекційки за 1,5 мільйона займеться фірма, що не має в штаті будівельників 
16.09.2022   //   151 Переглядів

13 вересня Криворізька інфекційна лікарня №1 підписала договір вартістю 1,5 млн. грн. з ТОВ «Електротехнічна служба» на монтаж систем електроживлення для тимчасового приєднання до електричних мереж електроустановок кисневої станції лікарні.

Про це повідомляється в системі Прозорро.   

Закупівлю провели за спрощеною процедурою із одним учасником.

Переможець ТОВ «Електротехніча служба» має строк до 30 вересня 2022 року, щоб виконати монтажні роботи на території лікарні. Згідно технічної документації, потрібно побудувати електроустановку, прокласти та під’єднати кабель, встановити щитки та лічильники. 

Найбільша стаття витрат в кошторисі – будівельні роботи на об’єкті. Для цього ТОВ «Електротехніча служба» навіть орендує спеціальну техніку та обладнання. ФОП Артем Лукаш надасть екскаватор-навантажувач та самоскид, а ТОВ «Криворіжцивільпроект» – вимірювальну лабораторію.

ТОВ «Електротехніча служба» зареєстровано в лютому 2014 року родиною Юрія Кіцманюка. Компанія має 63 види діяльності – від торгівлі до комп’ютерного програмування.

Сам Кіцманюк оформлений директором ТОВ «Електротехніча служба» за сумісництвом без окладу, його жінка Тетяна та 20-річний син Данило оформлені штатними співробітниками родинної фірми – менеджеркою в економічних питаннях та електромонтером відповідно. В штаті також є ще один електромонтер та майстер дільниці. Згідно документів, поданих на тендер, жодного будівельника або водія в компанії не обліковується. Також є довідка, щодо відсутності потреби у залученні субпідрядників в обсязі не менше 20%. Хто буде  виконувати числені будівельні роботи на об’єкті – питання відкрите.  

З Криворізькою інфекційною лікарнею ТОВ «Електротехніча служба» співпрацює з минулого року і має вже 8 спільних закупок загальною вартістю 5,86 млн. грн. «Інфекційка» – найбільший замовник робіт компанії. 

 

Залиште відповідь