“Весташляхбуд” отримав ще 51 мільйон від мерії Кривого Рогу на утримання автошляхів 
15.09.2022   //   133 Переглядів

9 вересня 2022 року Департамент розвитку інфраструктури міста (ДРІМ) виконкому Криворізької міської ради підписав черговий договір з ТОВ «Весташляхбуд». За 51,38 млн грн. фірма буде прибирати криворізькі вулиці.

Про це повідомляється в системі Прозорро.

Закупівлю чиновники провели за спрощеною процедурою з одним учасником. ТОВ «Весташляхбуд» запропонувала за роботи по утриманню автошляхів міста 51,38 млн грн. Згідно з підписаною угодою, підрядна організація буде очищати проїзну частину міста автогрейдером, навісною щіткою та вакуумною підмітально-прибиральною машиною. Також заплановано очищення проїзної частини біля бордюрів вручну з використанням навантажувача і трактора. Серед обов’язків також очищення від сміття водовідвідних залізобетонних лотків та прочищання  каналізаційних оглядових колодязів з відкачуванням мулу.

Традиційно конкретні локації для проведення робіт в договорі не вказані. Локальний кошторис розрахований на загальні об’єми робіт. Термін дії цього договору – до 21 листопада 2022 року (до кінця воєнного стану). 

ТОВ «Весташляхбуд» заснована в липні 2002 року. Компанія працює виключно на території Кривого Рогу і загалом отримала від криворізького бюджету підрядів на 3,2 млрд. грн. Тільки Департамент розвитку інфраструктури міста уклав з підприємством 73 договорів на 2,9 млрд грн.

Фірма належить в рівних частинах родині одеського бізнесмена Сурена Сардаряна, родині криворізького рабина Лірона Едері та родині екс-мера Кривого Рогу Юрія Любоненка.  

 

Залиште відповідь